باید داستان تازه‌تری آغاز شود / جلیل آهنگرنژاد

ساخت وبلاگ



وبلاگ باید کلمه وبلاگ داستان کلمه تازه‌تری وبلاگ آغاز کلمه شود
وبلاگ جلیل کلمه وبلاگ آهنگرنژاد کلمه
اشکال کار کجاست؟ مهندسی ارتباط با رسانه‌های مؤثرِ غیر دولتی، قبل از هر چیز شناخت کافی و نگاه کارشناسانه‌ی مسؤولان را می‌طلبد. این ارتباط الزاماً با «لاپوشانی» هم معنی نیست. در دنیای پیشرفته‌ی امروز، گاه مدیران برای تبیین مشکلات حوزه‌ی کاری خود به شکلی حرفه‌ای از رسانه‌های تأثیرگذار غیر دولتی استفاده می‌کنند.

از زاویه‌ای دیگر می توان گفت که بیان مشکلات به شکلی کارشناسانه می تواند بسیار مؤثرتر از اقدام برای لاپوشانی باشد. چگونگی این کار در اتاق فکر روابط عمومی‌های آگاه شکل می گیرد تا در بهترین زمان ممکن، اتاق شیشه‌ای مدیریت در دسترس افکار عمومی قرار گیرد و شایعات بیش از هر زمان دیگری رنگ ببازند.

متأسفانه با وجود خیل تحصیل‌کردگان رشته‌ی روابط عمومی در کرمانشاه، همچنان ذائقه‌ی مدیران بر مدار نگاه‌های سنتی می‌گردد تا استعدادهای قابل تأمل در این رشته مثل اکثر رشته‌های دیگر دانشگاهی سرخورده شده و داشته ها و آموزه هایشان تنها کاربرد «شب امتحانی» داشته باشد و عرصه‌های مهم روابط عمومی ادارات استانی، جولانگاه افرادی باشد که الزاماً روابط بدوی «داد و ستدی» را جایگزین متدهای نوین در ارتباطات کرده اند.
تکه های پازل ارتباطی استاندار کنونی کرمانشاه با مطبوعات مؤثر، از ابتدا ناکارآمد بود. دل سپاری به «ممبرفیک»ها اولین ضربه‌ی کاری را به سیمای این مدیریت زد. ضربه‌ای که اعتماد عمومی را نیز به این تیم خدشه‌دار نمود و با گارد محسوس و نامحسوس رسانه‌های پویای کرمانشاه مواجه شد و البته این نوع برخورد همچنان ادامه دارد.

طبیعی است که استان کرمانشاه در این روزها و ماه‌ها در اکثر شاخص های توسعه در پایین ترین درجات ممکن قرار دارد و اگر مشکلات زلزله را هم به این جداول اضافه کنیم، وبلاگ باید کلمه با آمارهای دردناک تری روبرو شویم. سال‌ها وبلاگ باید کلمه بگذرد که ناظران امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... از لایه های پنهان مشکلات این بلای طبیعی رونمایی کنند.

بیکاری در اوج است. روزگار بهداشت و درمان در این سامان بسامان نیست. «مدیریت خواب» سال هاست بر سر این استان سایه افکنده است. از برنامه های راهبردی فرهنگی هیچ خبری نیست. به مدیریت بومی اعتمادی وجود ندارد و ده ها مشکل دیگر به صف ایستاده اند. اما سوال اینجاست: آیا با ردیف کردن مشکلات و گشودن جبهه‌های تازه برای ایجاد یأس بیشتر، مشکلات حل می شود؟

وبلاگ باید کلمه وبلاگ داستان کلمه تازه تری وبلاگ آغاز کلمه شود. در این استان هر کسی وبلاگ باید کلمه دقیقاً سر جای اصلی‌اش قرار گیرد. فضای نقد منصفانه در مطبوعات تقویت شود. ادارات به معنای درست و اصولی هر ماه و هر فصل گزارش عملکرد بدهند. روابط عمومی‌ها با پرهیز از «روابط خصوصی» به دنبال فضاهای کارشناسانه تری باشند. مدیران در مقابل رسانه‌ها بی هیچ قیدی پاسخگویی کنند و نقد منصفانه‌ی روزنامه‌نگاران مؤثر را برتابند و به دنبال حل مشکلات باشند. (نه اینکه گاه به بدوی ترین شکل ممکن شاهد تهدیدات عجیب از سوی مدیران کل! باشیم. در آینده‌ی نزدیک به شواهدی از این دست خواهم پرداخت)

استاندار محترم کرمانشاه مهمان «هفته‌نامه‌ی صدای آزادی» شد تا به عنوان مدیر ارشد استان ضمن اعتقاد عملی به ارتباط با رسانه‌های معدود شناسنامه‌دار بومی، به سوالات این نشریه پاسخ دهد. معتقدم که این کار نوعی «درس‌آموزی» برای مدیران استان کرمانشاه بود تا بتوانند در فضایی حرفه‌ای با رسانه رودررو شوند و ضمن شفافیت در تعامل با رسانه در مقابل کاستی های زیر مجموعه‌ی خود پاسخگو باشند و عملکرد مثبت خود را نیز به مردم کرمانشاه ارائه نمایند. اینجاست که سایه‌ی «تدبیر و امید» می تواند مستدام باشد.

هفته نامه ی صدای آزادی...
ما را در سایت هفته نامه ی صدای آزادی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ahangarnezhado بازدید : 158 تاريخ : سه شنبه 29 آبان 1397 ساعت: 15:33